Om

Meløy Miljøbutikk

 

Meløy Miljøbutikk ble stiftet som egen forening 28.05.13. I  desember 2016 kjøpte vi nye lokaler på Reipå. De er finasiert med egenkapital og lån.   

 

Foreningen ønsker å drive brukthandel for å fremme gjenbruk og øke miljøbevisstheten i Meløy kommune. Overskuddet går til nytt menighetshus 50%  og støtte til lokale frivillige og ideelle organisasjoner 50%. Disse fordeles til det formålet den enkelte ønsker å støtte ut fra arbeidstida i butikken (grasrotandel).

 

Medlemskap tegnes ved å registrere seg som frivillig arbeider i butikken til daglig leder Edith Pedersen. Gustav Andersen er styreleder. Lars Gjøviken, Hermann Andersen og May Brun er styremedlem.

 

Edith Pedersen står for kafedriften. Tirsdag og noen lørdager driver Reipå hornmusikk kafeen.

 

Meløy Miljøbutikk tar med glede i mot ting, småmøbler og klær og har en hentetjeneste og utlån av skaphenger for store ting som kan være vanskelig å levere. Ta kontakt på telefon  91577958 for levering eller henting. Det er flott at det blir levert når vi har åpent. Vi tar i mot det meste, men av og til kommer det inn ting som må karakteriseres som søppel. Det er alt fra brukt undertøy, skitne klær, til totalt ødelagte saker og ...ting. Dette medfører masse ekstra arbeid for oss både med sortering, pakking og kjøring på avfallsmottak. I tillegg må vi betale for restavfall, noe som spiser av overskuddet som vi jobber for.

 

Meløy Miljøbutikk er takknemlig for at så mange ønsker å gi oss ting - men ber dere være så snill å sortere bort det som dere ikke tror kan være mulig å selge. Alt tøy som leveres bør være nyvasket.